Een eenvoudige sleutel voor frietkraam voor feestje onthuld

Klein aangaande formaat, slechts 121 cm breed. De frietkraam is geen omvangrijke frietkar en mag dus eenvoudig in een achtertuin.

Wilt u dan ook ons frietkraam huren? Bel dan betreffende 06 2277 9592 of email naar: leestip@henkpatat.nl. En we reserveren een frietkraam voor u dan ook. U kan de huurprijs vooraf betalen via een sofa. Of u dan ook kunt op locatie met contant bedrag afrekenen. Meteen voor de start over uw trouwerij, event ofwel evenement.

Geeft u dan ook een beslist groot partijtje? Dan mogen wij verder betreffende meerdere patatkramen voor u op locatie aankomen. Alle patatkramen op de event voldoen met de wettelijke hygiëne en veiligheidseisen.

De snacks bestaan betreffende zorg uitgezocht voor top leveranciers en we dragen het predicaat ‘Veilig Frituren’ met trots. Tel daarbij ons HACCP certificaat nog eens op en u bent ervan verzekerd dat u betreffende ons juiste firma te produceren bezit.

Ik heb weer weleens ons blog geschreven aan ons piramidespel. Dit keer is dit een Dagcoin "cryptocurrency" die ik uitgeplozen heb.

Goudgele friet, snacks teneinde van te smullen en alle tijd voor uw ga naar als u dan ook ons party geeft? Dit kan allemaal ingeval u dan ook besluit ons mobiele frietwagen te huren voor Frietfestijn.

Heeft u dan ook nog twijfels aan het registreren van een frietkraam? Kijkt u dan ook dan weleens voor de referenties en zie daar welke gelukkig bedrijven, verenigingen en organisaties u weet voor zijn geweest.

Voor het huren betreffende ons patatkraam bestaan daar verschillende mogelijkheden. Ook niet een ieder wil een uitgebreide menukaart. Voor sommigen zal friet en de standaard snacks voldoende bestaan.

Andere website wensen juist weer heel wat keuzemogelijkheden. Voor een ieder kan ons vriendelijk menu gemaakt geraken, waarna ook een prijzen aangepast worden. In een meeste gevallen staat het eerstvolgende op dit menu:

Dit kan zijn pas een gelaagd event als een mobiele patatkraam met Frietfestijn.nl op de party is geweest.

“BeBo is ons mooie en omvangrijke zaak met een uitnodigend interieur. Daar is tevens goed ingehaakt op het verdwijnen over de pinautomaat in Sevenum, gasten mogen genoeg pinnen”, aldus de jury in dit eindrapport.

Jouw kan het zodra frietkraam huren alwaar we een (h)eerlijkste verse friet en biologische snacks moeten serveren daar waar jouw gasten een hand voor af moeten likken. Ook niet louter serveren wij aangenaam verse, biologische friet, we beschikken over tevens keuze uit verschillende biologische, vegetarische snacks.

Wel denk je het het een gespecialiseerde uitstraling moet beschikken over. Ofwel dat tevens lukt betreffende dit ombouwen van een caravan belangstelling ik me af.

Voor feesten betreffende minder mensen, biedt Een Goudkleurige Leeuw een prijsopgave op maat. Bovenstaande menu’s bestaan uit te breiden met bijvoorbeeld een dessert ofwel schepijs. Een ander assortiment is tevens mogelijk, evenals een menu gecombineerd betreffende ons saladebuffet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *